Baobab Collection heeft in 2002 het daglicht gezien in het betoverende landschap van Tanzania, een land met intense kleuren en betoverende geuren. Ook al vinden de collecties van geurkaarsen en geurverspreiders hun inspiratie in het Afrikaanse continent, het is in België, de thuisbasis van een chique en minimalistische design, dat de nieuwe creaties worden bedacht.

Baobab Collection vertelt doorheen zijn kaarscreaties nieuwe verhalen: een uitnodiging tot een zintuiglijke reis waar de esthetiek van het object en goddelijke geuren elkaar aanvullen. Alle materialen die deel uitmaken van onze kaarsen zijn zorgvuldig gekozen, met de hulp van de beste Europese ambachtsluiden.

Baobab Collection biedt een breed scala aan van geurverspreiders en kaarsen in « mondgeblazen » glas of in edel metaal bedekt met leer.
De grondstoffen worden met de grootste zorg gekozen, onze minerale was is afkomstig uit Duitsland, ons glas uit Polen, ons leer uit Italië en onze geuren zijn ontwikkeld in Grasse. Alle kaarsen worden met de hand in door glas ambachtslieden mondgeblazen glas gegoten, waardoor elk exemplaar een uniek model is. Elke kaars wordt vervolgens voorzichtig aangekleed met een zwart lint, de signatuur van het merk, en gedeponeerd in een elegante zwarte doos die de kaars net als een juwelendoosje beschermt.

Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw – Nieuw